Privéomstandigheden

Op veel privéomstandigheden in het leven hebben we invloed. We maken keuzes en beslissen over wat wel en wat niet. Maar we kunnen niet alles sturen. Soms worden we ineens geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen of omstandigheden. We hebben er dan maar mee te dealen en het te accepteren. Dat is makkelijk gezegd, maar uit eigen ervaring weet ik, dat de praktijk ons anders leert.

Je kunt te maken krijgen met verlies (van een dierbare of van je baan), met een nieuwe situatie thuis of op het werk, met zorgen of met ziekte. Als deze nieuwe omstandigheden ingrijpend zijn, kan dit je uit je evenwicht brengen. Je kunt stress, slapeloosheid, verdriet, boosheid of angst ervaren. Dat heeft niet alleen invloed op je functioneren thuis, maar vaak ook op je werk. En hoe ga je daar dan mee om?

Het kan dan prettig zijn om samen met mij te gaan kijken naar wat jou gaat helpen in deze situatie. 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik je een inschatting geven van hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zullen zijn.

  • Rouw

  • Emoties

  • Meer rust

  • Acceptatie

“De kracht van Sylvia vind ik dat ze in een relaxte, (in-)formele, open setting mij voortdurend laat nadenken over antwoorden op situaties/vragen. Soms denk je dat de dingen zo zijn zoals ze zijn, maar doordat ze de situatie van een andere kant belicht geeft dit weer nieuwe inzichten. Ik vind de opbouw naar uiteindelijke antwoord op mijn hulpvraag goed. De huiswerkopdrachten hielpen daar zeker aan bij. Belangrijkste is dat ik antwoord heb gekregen op mijn hulpvraag, waarmee ik nu verder kan. Zou je me vragen om Sylvia aan te bevelen, dan is dat absoluut een JA!”

Martin van Ommen, Senior Commercial Banking ABN AMRO
“Het coachtraject bij Sylvia helpt mij enorm. Sylvia is voor mij een goede spiegel, waardoor ik een manier heb weten te vinden die bij mij past en welke ik bewuster kan toepassen. Mijn krachten worden versterkt en met de valkuilen leer ik omgaan. Iedere keer ga ik weer met plezier naar de sessie toe en ik kom met belangrijke onderwerpen om over na te denken/toe te passen terug!”
Sarith Boer, Directeur

“De reden om contact op te nemen met Sylvia was loopbaangerelateerd. ‘Hoe nu verder en wat wil ik eigenlijk?’ Door gesprekken te voeren, opdrachten te maken en een analyse te doen heeft mij dit veel helderheid en vertrouwen gegeven. Ik ben zekerder geworden in alles wat ik doe en wat ik wil. Het samen op zoek gaan naar de antwoorden die ik zocht heb ik als zeer prettig ervaren, fijne gesprekken die mij steeds weer een stapje verder hebben gebracht. Sylvia, dank je wel hiervoor!”

Remco Mentink, Grafisch Vormgever

“Blij, verrast en vol energie heb ik mijn coachingstraject bij Sylvia afgesloten. Als geen ander heeft Sylvia mij de ‘schop’ onder mijn kont gegeven die ik nodig had. Of eigenlijk heeft ze me mijzelf een schop onder mijn kont laten geven. Eindelijk heb ik (bijna) al mijn zelfbedachte belemmeringen aan de kant kunnen zetten en ben ik bezig met mooie dingen en heb ik de ruimte bij mezelf gevonden om hiervoor ook de tijd te nemen! Sylvia bedankt!!”

Arwen Nelissen, Financieringsspecialist Bijzonder Beheer Agrarisch
“Na het verlies van mijn baan werd het voor mij gaandeweg duidelijk dat ik niet meer op mijn plek zat in de functie die ik ruim 20 jaar uitgevoerd had. Maar wat dan wel? Dat was voor mij onduidelijk. Hiervoor ben ik een coaching traject aangegaan bij Echt Syl Coaching. Het voelde tijdens de kennismaking al goed. Ik heb mijzelf beter leren kennen. Mijn positieve kanten maar zeker ook mijn valkuilen. We hebben ook veel gelachen en bijzondere momenten gedeeld! Bedankt Sylvia! Je bent een mooi mens met veel kwaliteiten. Ga zo door!”
Anoniem

“Aanvankelijk was mijn coachingsvraag loopbaan-gerelateerd, maar gaandeweg het traject werd duidelijk dat ik toch ook nog andere ‘zaken’ had op te ruimen. Sylvia wist de vinger op de juiste plek te leggen zonder mij pijn te doen, dat vind ik heel krachtig van haar! De gesprekken waren altijd goed voorbereid en zij weet je flink uit te dagen diep van binnen te kijken. Dit heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en dat is voor mij de grootste winst.”

Carlien Smit, Controller

“Ik wist van te voren niet goed wat ik van een coachingtraject moest verwachten. Sylvia wist door gerichte vraagstelling tot de kern van mijn belemmeringen, valkuilen en onzekerheden door te dringen. Heel knap vind ik dat ze daarbij op geen enkele manier ‘stuurt’ en mij volledig in mijn waarde laat. Ze heeft mij geholpen mezelf te ontdekken, waardoor ik bewuster en zelfverzekerder kan functioneren in mijn functie en in het leven.”

Anoniem, Adviseur Countus