Professionele ontwikkeling

 • Weet je voor jezelf dat er meer in zit, maar komt het er (nog) niet uit?

 • Wil je aandacht besteden aan je functioneren?

 • Heb je het gevoel stil te staan?

 • Wordt er door reorganisatie of een veranderende functie wat anders van je verwacht?
 • Wil je doorgroeien en ben je toe aan de volgende fase?

 • Of heb je de ambitie om je persoonlijk te ontwikkelen?

 • Je hebt de afgelopen jaren veel inhoudelijke kennis opgedaan, maar wil je nu werken aan jezelf?

Dan is dit traject iets voor jou. Het traject bestaat uit 6 individuele sessies. Nadat eerst het doel helder geformuleerd is, gaan we van start. Na iedere sessie ontvang je opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens dit traject komen 3 thema’s aan bod:

 • De professional zelf.
  Hier word je je bewust van wie je bent, waar je goed in bent en wat je opvattingen (over jezelf) zijn.
 • De professional in relatie tot de ander.
  Hierbij wordt helder hoe je jezelf ziet ten opzichte van anderen en hoe anderen jou ervaren. Onderwerpen zoals samenwerking, jouw rol in het team, communicatie en persoonlijke effectiviteit komen hierbij aan bod.
 • De succesvolle professional.
  In deze laatste fase van het traject maak je de vertaalslag naar wat je te doen hebt om succesvol te zijn. Je persoonlijk leiderschap staat hierin centraal.
 • Haal meer uit jezelf
 • Geef vorm aan je ambitie
 • Een verdiepend traject
 • Succesvol in je werk

“Na een pittige periode, die invloed had op mijn persoonlijke situatie als in mijn werk, voelde ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde bewust “betere” keuzes maken. Hier heeft Sylvia mij uitstekend mee geholpen. Vanaf het eerste ogenblik voelde ik mij op mijn gemak bij Sylvia. 

Ze heeft een heel arsenaal aan kennis, opdrachten, gesprekstechnieken, die ze natuurlijk en ongemerkt inzet. Het voelt gewoon alsof je een goed gesprek hebt. Ze communiceert helder, open en warm. Ze is ook intuïtief, analytisch, weet op het juiste moment, de juiste “kritische” vragen te stellen.”

Liesbeth Rambi

“Door een heftige gebeurtenis, was ik mezelf volledig kwijt. Er waren veel onzekerheden en emoties. Ik merkte dat ik er zelf niet meer uit kwam en hulp nodig was om weer grip te krijgen op mijn leven. Sylvia gaf me direct een vertrouwd gevoel. Ze heeft een warme, betrokken en open houding. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en dat was heel erg fijn. De opdrachten die ze mij gaf, waren pittig, maar hebben mij ook veel geleerd over mezelf. Tijdens het traject heb ik een goede positieve ontwikkeling doorgemaakt, ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik kan, maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal. Het laatste stukje zal ik zelf moeten doen en dat gaat me vast lukken met de tips, adviezen en handvaten die Sylvia mij gegeven heeft. Sylvia: ontzettend bedankt voor alles!

Mariëlle Hobert

“Vanaf het eerste gesprek legde ze de vinger op de zere plek. Door de pittige thuiswerk-opdrachten, de leuke oefeningen en de fijne gesprekken heeft zij mij (zelf)inzicht gegeven. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.”

Jantien, HR functionaris

“Ik heb met Sylvia heel fijne gespreken gevoerd. Ze is heel open, oordeelt nooit en begrijpt je goed. Ze weet je goed te begeleiden op je ontdekkingstocht. Het traject heeft me rust, zelfvertrouwen en handvaten voor de toekomst gegeven.”

Kristel, financieel adviseur Rabobank

“Mijn hele leven heb ik afwijzend gestaan tegenover coaches. Tot het moment dat ik doorkreeg dat ik het zelf niet meer kon oplossen en ik kan je zeggen: het is het beste wat mij in mijn leven overkomen is. Een echte aanrader!”

Bob Hemmers, directeur BMF BV

“Rust, ruimte in mijn hoofd en veel geleerd over mijzelf. Best pittig, maar wél na ieder gesprek met een opgeruimd gevoel de deur uit en zin in de volgende uitdaging. De fijne omgeving en gesprekken hebben mij steeds een stapje verder gebracht. Dank daarvoor, Sylvia!”

Els Horseling, analist laboratorium voor medische microbiologie en infectieziekten

“Lees je dit en twijfel je net als ik deed? Dan zou ik zeggen: niet meer denken maar doen!! Na mijn eerste contact met Sylvia was ik al overtuigd dat zij bij mij zou passen en me verder zou kunnen helpen. Sylvia is professioneel, communiceert helder, kort en krachtig, stelt goede vragen. Ze is betrokken, neemt alle tijd, denkt met je mee, zorgt voor maatwerk. Ze gaf mij inzicht in mijn kwaliteiten en valkuilen, liet mij inzien wie ik ben, wat ik wil, wat ik nodig heb en waar ik voor sta en leerde mij hoe ik keuzes beter durf, kan en weet te maken.
Kortom dit coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet wat ik wil, wat ik kan en wat bij mij past.”

Anoniem, leerkracht onderwijs