Professionele ontwikkeling

 • Weet je voor jezelf dat er meer in zit, maar komt het er (nog) niet uit?

 • Wil je aandacht besteden aan je functioneren?

 • Heb je het gevoel stil te staan?

 • Wordt er door reorganisatie of een veranderende functie wat anders van je verwacht?
 • Wil je doorgroeien en ben je toe aan de volgende fase?

 • Of heb je de ambitie om je persoonlijk te ontwikkelen?

 • Je hebt de afgelopen jaren veel inhoudelijke kennis opgedaan, maar wil je nu werken aan jezelf?

Dan is dit traject iets voor jou. Het traject bestaat uit 6 individuele sessies. Nadat eerst het doel helder geformuleerd is, gaan we van start. Na iedere sessie ontvang je opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens dit traject komen 3 thema’s aan bod:

 • De professional zelf.
  Hier word je je bewust van wie je bent, waar je goed in bent en wat je opvattingen (over jezelf) zijn.
 • De professional in relatie tot de ander.
  Hierbij wordt helder hoe je jezelf ziet ten opzichte van anderen en hoe anderen jou ervaren. Onderwerpen zoals samenwerking, jouw rol in het team, communicatie en persoonlijke effectiviteit komen hierbij aan bod.
 • De succesvolle professional.
  In deze laatste fase van het traject maak je de vertaalslag naar wat je te doen hebt om succesvol te zijn. Je persoonlijk leiderschap staat hierin centraal.
 • Haal meer uit jezelf
 • Geef vorm aan je ambitie
 • Een verdiepend traject
 • Succesvol in je werk

“Door een heftige gebeurtenis, was ik mezelf volledig kwijt. Er waren veel onzekerheden en emoties. Ik merkte dat ik er zelf niet meer uit kwam en hulp nodig was om weer grip te krijgen op mijn leven. Sylvia gaf me direct een vertrouwd gevoel. Ze heeft een warme, betrokken en open houding. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en dat was heel erg fijn. De opdrachten die ze mij gaf, waren pittig, maar hebben mij ook veel geleerd over mezelf. Tijdens het traject heb ik een goede positieve ontwikkeling doorgemaakt, ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik kan, maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal. Het laatste stukje zal ik zelf moeten doen en dat gaat me vast lukken met de tips, adviezen en handvaten die Sylvia mij gegeven heeft. Sylvia: ontzettend bedankt voor alles!

Mariëlle Hobert

“Ik liep met de vraag: Waar wil ik werken in de toekomst en welke kwaliteiten heb ik daarvoor? Ik wist het niet en ben op aanraden een loopbaancoach gaan zoeken. Ik ben heel blij dat ik Sylvia hierin ben tegengekomen, een warm persoon die heel snel door heeft wat je nodig hebt. Ik kan een ieder die met een vraag zit waar hij of zei niet uit komt, Echt Syl Coaching aanraden.”

Mark Vrielink

“Vanaf het eerste gesprek legde ze de vinger op de zere plek. Door de pittige thuiswerk-opdrachten, de leuke oefeningen en de fijne gesprekken heeft zij mij (zelf)inzicht gegeven. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.”

Jantien, HR functionaris

“Ik ben bij Sylvia binnengekomen als een jong, onzeker meisje. Sylvia gaf me het gevoel dat ik haar al jaren ken en door haar mensenkennis wist ze precies de vinger op de zere plek te leggen. Door de opdrachten die Sylvia mij gegeven heeft heb ik de trauma’s uit mijn leven kunnen verwerken en de positieve ervaringen hebben een boost gekregen. Na mijn laatste (5e) gesprek ging ik weg als een volwassen, meer zelfverzekerde vrouw. Sylvia is een open, eerlijke en warme vrouw. Ik voelde me gelijk thuis bij haar. Door het traject heb ik meer rust gekregen, zowel privé als werk gerelateerd. Ik heb geleerd dat er in mijn manier van communicatie nog een slag te slaan viel, maar hier heeft Sylvia mij de handvaten voor gegeven.” 

Nathalie, verpleegkundige Carinova

“Ik was privé behoorlijk vastgelopen en ik kwam hier zelf niet meer uit. Na enkele gesprekken (3) en opdrachten zie ik mijn toekomst positief tegemoet en zit ik veel beter in mijn vel, zowel in werk als privé. Sylvia gaf mij vanaf de kennismaking een heel vertrouwd gevoel, luistert naar wat je zegt en geeft goede tips. De opdrachten die ze gaf hebben mij enorm geholpen. De ruimte waar de sessies plaatsvinden straalt echt rust uit en gaf mij een erg ontspannen gevoel. Sylvia heel erg bedankt!”

Joep Janssen, verzorgende IG Wonen Bij September