FAQ items aan het laden...

Liesbeth Rambi

“Na een pittige periode, die invloed had op mijn persoonlijke situatie als in mijn werk, voelde ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde bewust “betere” keuzes maken. Hier heeft Sylvia mij uitstekend mee geholpen. Vanaf het eerste ogenblik voelde ik mij op mijn gemak bij Sylvia.
Ze heeft een heel arsenaal aan kennis, opdrachten, gesprekstechnieken, die ze natuurlijk en ongemerkt inzet. Het voelt gewoon alsof je een goed gesprek hebt. Ze communiceert helder, open en warm. Ze is ook intuïtief, analytisch, weet op het juiste moment, de juiste “kritische” vragen te stellen.”

Mariëlle Hobert

“Door een heftige gebeurtenis, was ik mezelf volledig kwijt. Er waren veel onzekerheden en emoties. Ik merkte dat ik er zelf niet meer uit kwam en hulp nodig was om weer grip te krijgen op mijn leven. Sylvia gaf me direct een vertrouwd gevoel. Ze heeft een warme, betrokken en open houding. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en dat was heel erg fijn. De opdrachten die ze mij gaf, waren pittig, maar hebben mij ook veel geleerd over mezelf. Tijdens het traject heb ik een goede positieve ontwikkeling doorgemaakt, ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik kan, maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal. Het laatste stukje zal ik zelf moeten doen en dat gaat me vast lukken met de tips, adviezen en handvaten die Sylvia mij gegeven heeft. Sylvia: ontzettend bedankt voor alles!”

Jantien, HR functionaris

“Vanaf het eerste gesprek legde ze de vinger op de zere plek. Door de pittige thuiswerk-opdrachten, de leuke oefeningen en de fijne gesprekken heeft zij mij (zelf)inzicht gegeven. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.”

Anoniem, accountmanager Rabobank

“Ik heb het coachingstraject als zeer prettig ervaren. Dit was voor mij zeer verhelderend, zij besteed voldoende aandacht aan je persoonlijke situatie, een open communicatie. En zij daagt je uit om voor jezelf een kritische reflectie te geven. Wat verhelderend werkt. Ik heb er echt wat aan gehad! Gezien de positieve ervaring kan ik haar aanbevelen.”

Patricia Klauwer-Hagman, medewerkster onderwijsservice Zone.college

“Ik liep tegen dingen aan, waar ik zelf niet uit kwam. Ik kwam bij Sylvia terecht en voelde me gelijk welkom en vertrouwd. Sylvia heeft een warme uitstraling en neemt echt de tijd voor je. Luistert naar je en geeft goede tips/adviezen. Zij heeft mij zeker geholpen om op weg te komen, de rest moet ik zelf doen. Zij was een goede steun in de rug. Bedankt Sylvia voor jou hulp.”

Rianne Kappert

“Voor fijne gesprekken in een prettige omgeving moet je hier zijn. Sylvia heeft mij goed geholpen. Ze heeft mij geholpen mij een duidelijk toekomst beeld te geven. Om de goede keuzes te maken, waardoor ik weer goed in mijn vel zit.”

Anoniem, HR adviseur metaalbranche

“Met succes heb ik mijn coaching traject bij Sylvia af kunnen ronden. Wij hadden een goede klik. Sylvia is rustig, overziet situaties en zette mij op een positieve en natuurlijke manier aan het denken én tevens ook aan het werk. Dit deed ze o.a. door middel van thuiswerk- en praktijkopdrachten. Mijn persoonlijk leiderschap heb ik enorm kunnen vergroten en daarmee een betere innerlijke balans ontwikkeld. Dat Sylvia ervaring heeft als HR-adviseur vond ik een pré, aangezien zij daarom snel mee kon denken in diverse arbeidssituaties. Sylvia, bedankt voor alles!”

Kristel, financieel adviseur Rabobank

“Ik heb met Sylvia heel fijne gespreken gevoerd. Ze is heel open, oordeelt nooit en begrijpt je goed. Ze weet je goed te begeleiden op je ontdekkingstocht. Het traject heeft me rust, zelfvertrouwen en handvaten voor de toekomst gegeven.”

Joke, klantenserviceteam medewerker

“Mijn hoofd was vol en leeg tegelijk. Sylvia is 3 maand mijn coach geweest. Met verschillende hulpmiddelen heeft ze mij alles op een rijtje laten zetten. Ze heeft de leiding in het gesprek, maar ze laat je hard werken. Ik ben heel blij dat ik hier ben geweest. Ben ik mezelf weer? Ik denk een betere dan ooit tevoren. Echt een aanrader!”

Anoniem, leidinggevende internationaal logistiek bedrijf

“Het traject met Sylvia was goed en erg leerzaam. Sylvia weet op het juiste moment de juiste dingen te doen en te benoemen. Dit traject heeft mij absoluut geholpen bij het onderzoeken naar vervolgstappen in mijn loopbaan.”

Anoniem, leerkracht basisonderwijs

“Lees je dit en twijfel je net als ik deed? Dan zou ik zeggen: niet meer denken maar doen!! Na mijn eerste contact met Sylvia was ik al overtuigd dat zij bij mij zou passen en me verder zou kunnen helpen. Sylvia is professioneel, communiceert helder, kort en krachtig, stelt goede vragen. Ze is betrokken, neemt alle tijd, denkt met je mee, zorgt voor maatwerk. Ze gaf mij inzicht in mijn kwaliteiten en valkuilen, liet mij inzien wie ik ben, wat ik wil, wat ik nodig heb en waar ik voor sta en leerde mij hoe ik keuzes beter durf, kan en weet te maken.
Kortom dit coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet wat ik wil, wat ik kan en wat bij mij past.”

Els Horseling, analist laboratorium voor medische microbiologie en infectieziekten

“Rust, ruimte in mijn hoofd en veel geleerd over mijzelf. Best pittig, maar wél na ieder gesprek met een opgeruimd gevoel de deur uit en zin in de volgende uitdaging. De fijne omgeving en gesprekken hebben mij steeds een stapje verder gebracht. Dank daarvoor, Sylvia!”

Bob Hemmers, directeur BMF BV

“Mijn hele leven heb ik afwijzend gestaan tegenover coaches. Tot het moment dat ik doorkreeg dat ik het zelf niet meer kon oplossen en ik kan je zeggen: het is het beste wat mij in mijn leven overkomen is. Een echte aanrader!”