FAQ items aan het laden...

Joep Janssen, verzorgende IG Wonen Bij September

“Ik was privé behoorlijk vastgelopen en ik kwam hier zelf niet meer uit. Na enkele gesprekken (3) en opdrachten zie ik mijn toekomst positief tegemoet en zit ik veel beter in mijn vel zowel in werk als privé.
Sylvia gaf mij vanaf de kennismaking een heel vertrouwd gevoel, luistert naar wat je zegt en geeft goede tips. De opdrachten die ze gaf hebben mij enorm geholpen.
De ruimte waar de sessies plaatsvinden straalt echt rust uit en gaf mij een erg ontspannen gevoel.
Sylvia heel erg bedankt!”

Nathalie, verpleegkundige Carinova

“Ik ben bij Sylvia binnengekomen als een jong, onzeker meisje. Sylvia gaf me het gevoel dat ik haar al jaren ken en door haar mensenkennis wist ze precies de vinger op de zere plek te leggen. Door de opdrachten die Sylvia mij gegeven heeft heb ik de trauma’s uit mijn leven kunnen verwerken en de positieve ervaringen hebben een boost gekregen. Na mijn laatste gesprek (5e) ging ik weg als een volwassen, meer zelfverzekerde vrouw.
Sylvia is een open, eerlijke en warme vrouw. Ik voelde me gelijk thuis bij haar.
De coachruimte biedt mogelijkheden om relaxed te gaan zitten maar ook een goed gesprek aan de tafel. Ondanks dat ik altijd koos voor de relaxte stoel, kan ik me voorstellen dat het fijn is dat je de keuze hebt.
Door het traject heb ik meer rust gekregen, zowel privé als werk gerelateerd. Ik heb geleerd dat er in mijn manier van communicatie nog een slag te slaan viel, maar hier heeft Sylvia mij de handvaten voor gegeven.”

Mark Vrielink

“Ik liep met de vraag; “Waar wil ik werken in de toekomst en welke kwaliteiten heb ik daarvoor?” Ik wist het niet en ben op aanraden een loopbaancoach gaan zoeken. Ik ben heel blij dat ik Sylvia hierin ben tegengekomen, een warm persoon die heel snel door heeft wat je nodig hebt. Ik kan een ieder die met een vraag zit waar hij of zei niet uit komt, Echt Syl Coaching aanraden.”

Janet

“Nadat ik het werk heb verlaten, zocht ik zelf een coach en die heb ik werkelijk in Sylvia gevonden. Ze heeft me geholpen met het verdriet en de boosheid. Dat had ik naar mijn werk, maar ook in mijn privé. Je voelt je direct welkom bij haar. Ik ben heel blij met haar geweest en zou het iedereen aanraden om naar haar toe te gaan.”

Liesbeth Rambi

“Na een pittige periode, die invloed had op mijn persoonlijke situatie als in mijn werk, voelde ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde bewust “betere” keuzes maken. Hier heeft Sylvia mij uitstekend mee geholpen. Vanaf het eerste ogenblik voelde ik mij op mijn gemak bij Sylvia.
Ze heeft een heel arsenaal aan kennis, opdrachten, gesprekstechnieken, die ze natuurlijk en ongemerkt inzet. Het voelt gewoon alsof je een goed gesprek hebt. Ze communiceert helder, open en warm. Ze is ook intuïtief, analytisch, weet op het juiste moment, de juiste “kritische” vragen te stellen.”

Mariëlle Hobert

“Door een heftige gebeurtenis, was ik mezelf volledig kwijt. Er waren veel onzekerheden en emoties. Ik merkte dat ik er zelf niet meer uit kwam en hulp nodig was om weer grip te krijgen op mijn leven. Sylvia gaf me direct een vertrouwd gevoel. Ze heeft een warme, betrokken en open houding. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en dat was heel erg fijn. De opdrachten die ze mij gaf, waren pittig, maar hebben mij ook veel geleerd over mezelf. Tijdens het traject heb ik een goede positieve ontwikkeling doorgemaakt, ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik kan, maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal. Het laatste stukje zal ik zelf moeten doen en dat gaat me vast lukken met de tips, adviezen en handvaten die Sylvia mij gegeven heeft. Sylvia: ontzettend bedankt voor alles!”

Jantien, HR functionaris

“Vanaf het eerste gesprek legde ze de vinger op de zere plek. Door de pittige thuiswerk-opdrachten, de leuke oefeningen en de fijne gesprekken heeft zij mij (zelf)inzicht gegeven. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.”

Anoniem, HR adviseur metaalbranche

“Met succes heb ik mijn coaching traject bij Sylvia af kunnen ronden. Wij hadden een goede klik. Sylvia is rustig, overziet situaties en zette mij op een positieve en natuurlijke manier aan het denken én tevens ook aan het werk. Dit deed ze o.a. door middel van thuiswerk- en praktijkopdrachten. Mijn persoonlijk leiderschap heb ik enorm kunnen vergroten en daarmee een betere innerlijke balans ontwikkeld. Dat Sylvia ervaring heeft als HR-adviseur vond ik een pré, aangezien zij daarom snel mee kon denken in diverse arbeidssituaties. Sylvia, bedankt voor alles!”