Loading...

Bob Hemmers, directeur BMF BV

“Mijn hele leven heb ik afwijzend gestaan tegenover coaches. Tot het moment dat ik doorkreeg dat ik het zelf niet meer kon oplossen en ik kan je zeggen: het is het beste wat mij in mijn leven overkomen is. Een echte aanrader!”

Hinrik, Accountmanager Rabobank

“Als je een coach wilt spreken met een no nonsens manier van werken en iemand die op een prettige manier het gesprek met jou aangaat, dan raad ik Sylvia aan.”

Harm van Schooten, Financieringsspecialist Rabobank

“Sylvia is een professionele en betrokken coach. De gesprekken waren open, waarbij ik me snel vertrouwd voelde. Hierdoor kon ik snel stappen maken, waarbij ik het gehele traject gemotiveerd bleef en resultaten boekte.”

Amber, Verpleegkundige

“Mijn coachingstraject heeft geleid tot een andere kijk naar mezelf, op het leven en hoe ik om ga met de dingen in het leven. Door de opdrachten die ik heb gedaan ben ik anders naar mezelf gaan kijken en mezelf veel meer gaan waarderen. Sylvia doet dit met een open, warme houding. Sylvia geeft vertrouwen. Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor je de dingen anders gaat benaderen. Dit heeft voor mij een positief effect gehad!”

Anne van Zantvoort, Kennisexpert ABN AMRO

“Ik heb een energiek coachtraject gehad. Sylvia heeft mij op een inspirerende manier geholpen om zelf uit te vinden waar mijn krachten liggen. Na een periode van 19 jaar in de financiële sector, vond ik het tijd om eens een andere richting te kiezen. Ik heb met behulp van diverse opdrachten goed inzicht gekregen in mijn drijfveren. Hierdoor voelde ik mij nog meer gesterkt in het maken van een keuze voor een andere baan. Door de opbouw in het coachtraject heb ik de rust, zekerheid en energie gekregen.”

Anoniem, Interim Professional DPA-Benkis

“Sylvia heeft mij geholpen om mijn drijfveren inzichtelijk te krijgen. Dit doet ze door mooie, maar soms ook confronterende, opdrachten te bedenken. In onze coachgesprekken bespreken wij die, of we voeren een opdracht ter plekke uit. Jij creëert met jouw persoonlijkheid een vertrouwde omgeving, waardoor ik mij volledig open durf te stellen. Dit heeft er stap voor stap voor gezorgd dat ik zelf mijn drijfveren heb gevonden (en heb gevoeld). Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook mijn tweede coachvraag: mijn stip op de horizon heb gevonden. Uitkomst is dat ik binnenkort start in een nieuwe baan, in een totaal andere sector, een uitdaging (ook wel een spannende), waar ik enorm naar uit kijk. Sylvia, met jouw woorden gesproken: Je bent gewoon een topper!”

Anoniem, Adviseur Countus

“Ik wist van te voren niet goed wat ik van een coachingtraject moest verwachten. Sylvia wist door gerichte vraagstelling tot de kern van mijn belemmeringen, valkuilen en onzekerheden door te dringen. Heel knap vind ik dat ze daarbij op geen enkele manier ‘stuurt’ en mij volledig in mijn waarde laat. Ze heeft mij geholpen mezelf te ontdekken, waardoor ik bewuster en zelfverzekerder kan functioneren in mijn functie en in het leven.”

Luc, Docent Voortgezet Onderwijs

“Via het coachingstraject bij Sylvia heb ik een veel beter beeld gekregen op mijn sterke kanten en valkuilen. Prettig daarbij vind ik dat er ook ruimte was om te kijken naar mijn verleden en omgeving en hoe dit zich vertaalde naar mijn karakter. Door Sylvia heb ik een betere balans in mijn leven gekregen en dat vertaalt zich naar meer rust en een betere focus in mijn privéleven en werk.”

Marije Wielenga, Adviseur Learning & Development bij DPA Professionals

“Begin 2015 troffen wij elkaar voor de start van mijn coachingstraject. Ik was op zoek naar een nieuwe stip aan de horizon. Wie ben ik nou eigenlijk en waar wil ik naar toe? Je hebt mij opnieuw met mijzelf laten kennis maken. Met jouw hulp ben ik beter gaan begrijpen waarom ik de dingen doe zoals ik ze onbewust deed. Dit heeft mij belangrijke inzichten gegeven in de persoon die ik op dat moment was, en de persoon die ik graag zou willen zijn. Niet voor anderen, maar voor mijzelf. Daarnaast heb ik mijn talenten (her)ontdekt. Ik leer mijzelf nu waarderen om wie ik ben en wat ik kan. Deze inzichten hebben deuren geopend naar de toekomst. Verandering van baan, andere prioriteiten in het leven en nieuwe ambities. Ik heb veel energie gekregen van het traject en beleef heel veel plezier aan het verder ontwikkelen van mijn talenten. Heel erg bedankt voor jouw hulp, deze is voor mij van ongekende waarde geweest.”

Ellen Holtmaat, receptioniste/administratie assistente Maan Group

“Na mijn ontslag heb ik besloten een loopbaantraject bij Echt Syl Coaching te gaan volgen. Door een vriendin werd ik hierop geattendeerd.
Sylvia is zeer deskundig en gaf mij vanaf ’t eerste moment een goed gevoel, rust en vertrouwen.
De sessies waren soms diepgaand, waarbij de lach en een traan elkaar afwisselden. De huiswerkopdrachten waren soms pittig, maar zeer verhelderend, waardoor je een andere kijk op jezelf ontdekt!
Ik ben erg blij dat ik dit traject met Echt Syl Coaching heb doorlopen. Hierdoor ben ik mij weer bewust wat echt belangrijk is en wat mijn kwaliteiten zijn. Voor mij een zoektocht naar mijzelf en die heb ik gevonden! :-)”

Nynke Zandstra, Financieringsspecialist Rabobank

“Het mooie aan Sylvia als persoon en aan het coachingstraject vind ik dat ik altijd met een enthousiast gevoel en vol energie thuis kom. Sylvia heeft een hele fijne persoonlijkheid die uitstekend aanvoelt wat er in je omgaat en is oprecht geïnteresseerd. Tijdens het traject weet ze zeer goed vragen te stellen die je zelf inzicht geven en uiteindelijk zorgen voor het gewenste resultaat dat je zelf wilt bereiken!”

Esther Kleinlugtebeld, Kwaliteitsmedewerker Rabobank

“Na elke sessie ging ik positief en vol enthousiasme de deur uit bij Sylvia. Sylvia gaf mij energie en liet mij door de juiste (kritische) vragen te stellen bewust nadenken over mijn loopbaan. Wie ben ik, wat ik kan en wat wil ik. Deze vragen zijn beantwoord, waardoor ik nu een scherp toekomstbeeld heb.

Sylvia, bedankt!

Femia Koekoek, Zelfstandig Ondernemer

“Na het verlies van mijn baan wou ik weer naar binnen, terug naar mijn gevoel en waarden. Deze zijn helder geworden en nog meer……

Sylvia weet met opdrachten en vragen de juiste snaar te raken en je mooie inzichten te geven.

Heb erg genoten van onze sessies, heel bijzonder! Mijn dank hiervoor!”

Renate Oplaat-ten Broeke, Assistent Opleidingsmanager Deltion

“Wat ben jij een topper! Een fijne gesprekspartner die rust en vertrouwen uitstraalt. Je stelde altijd kritische vragen waardoor ik een goed zelfbeeld heb gekregen. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? De huiswerkopdrachten waren intensief, maar heb hierdoor hele mooie resultaten gekregen.

Na de sessie bruiste ik altijd van de energie! Dit traject heeft mij vooral zelfvertrouwen gegeven. Sylvia, bedankt voor alle fijne gesprekken en jouw kritische blik.”

Carlien Smit, Controller

“Aanvankelijk was mijn coachingsvraag loopbaangerelateerd, maar gaandeweg het traject werd duidelijk dat ik toch ook nog andere “zaken” had op te ruimen. Sylvia wist de vinger op de juiste plek te leggen zonder mij pijn te doen, dat vind ik heel krachtig van haar! De gesprekken waren altijd goed voorbereid en zij weet je flink uit te dagen diep van binnen te kijken. Dit heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en dat is voor mij de grootste winst. ”

Arwen Nelissen, Financieringsspecialist Bijzonder Beheer Agrarisch

“Blij, verrast en vol energie heb ik mijn coachingstraject bij Sylvia afgesloten. Als geen ander heeft Sylvia mij de “schop” onder mijn kont gegeven die ik nodig had. Of eigenlijk heeft ze me mijzelf een schop onder mijn kont laten geven. Eindelijk heb ik (bijna) al mijn zelfbedachte belemmeringen aan de kant kunnen zetten en ben ik bezig met mooie dingen en heb ik de ruimte bij mezelf gevonden om hiervoor ook de tijd te nemen! Sylvia bedankt!! ”

Martin van Ommen, Senior Commercial Banking ABN AMRO

“De kracht van Sylvia vind ik dat ze in een relaxte, (in-) formele, open setting mij voortdurend laat nadenken over antwoorden op situaties/vragen. Soms denk je dat de dingen zo zijn zoals ze zijn, maar doordat ze de situatie van een andere kant belicht geeft dit weer nieuwe inzichten. Ik vind de opbouw naar het uiteindelijke antwoord op mijn hulpvraag goed. De huiswerkopdrachten hielpen daar zeker bij. Belangrijkste is dat ik antwoord heb gekregen op mijn hulpvraag, waarmee ik nu verder kan.

Zou je me vragen om Sylvia aan te bevelen, dan is dat absoluut een JA!”

Remco Mentink, Grafisch Vormgever

“De reden om contact op te nemen met Sylvia was loopbaangerelateerd ‘hoe nu verder en wat wil ik eigenlijk?’ Door gesprekken te voeren, opdrachten te maken en een analyse te doen heeft mij dit veel helderheid en vertrouwen gegeven. Ik ben zekerder geworden in alles wat ik doe en wat ik wil. Het samen op zoek gaan naar de antwoorden die ik zocht heb ik als zeer prettig ervaren, fijne gesprekken die mij steeds weer een stapje verder hebben gebracht. Sylvia, dank je wel hiervoor!”

Sarith Boer, Directeur

“Het coachtraject bij Sylvia helpt mij enorm. Sylvia is voor mij een goede spiegel, waardoor ik een manier heb weten te vinden die bij mij past en welke ik bewuster kan toepassen. Mijn krachten worden versterkt en met de valkuilen leer ik omgaan. Iedere keer ga ik weer met plezier naar de sessie toe en ik kom met belangrijke onderwerpen om over na te denken/toe te passen terug!”