FAQ items aan het laden...

Joke, klantenserviceteam medewerker

“Mijn hoofd was vol en leeg tegelijk. Sylvia is 3 maand mijn coach geweest. Met verschillende hulpmiddelen heeft ze mij alles op een rijtje laten zetten. Ze heeft de leiding in het gesprek, maar ze laat je hard werken. Ik ben heel blij dat ik hier ben geweest. Ben ik mezelf weer? Ik denk een betere dan ooit tevoren. Echt een aanrader!”

Anoniem, leidinggevende internationaal logistiek bedrijf

“Het traject met Sylvia was goed en erg leerzaam. Sylvia weet op het juiste moment de juiste dingen te doen en te benoemen. Dit traject heeft mij absoluut geholpen bij het onderzoeken naar vervolgstappen in mijn loopbaan.”

Anoniem, leerkracht basisonderwijs

“Lees je dit en twijfel je net als ik deed? Dan zou ik zeggen: niet meer denken maar doen!! Na mijn eerste contact met Sylvia was ik al overtuigd dat zij bij mij zou passen en me verder zou kunnen helpen. Sylvia is professioneel, communiceert helder, kort en krachtig, stelt goede vragen. Ze is betrokken, neemt alle tijd, denkt met je mee, zorgt voor maatwerk. Ze gaf mij inzicht in mijn kwaliteiten en valkuilen, liet mij inzien wie ik ben, wat ik wil, wat ik nodig heb en waar ik voor sta en leerde mij hoe ik keuzes beter durf, kan en weet te maken.
Kortom dit coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet wat ik wil, wat ik kan en wat bij mij past.”

Anoniem, VluchtelingenWerk

“Ik was behoorlijk overbelast toen ik bij Sylvia kwam. Na de eerste kennismaking wist ik direct dat zij mij vooruit zou kunnen helpen. Sylvia is een warme, betrokken en hartelijke vrouw, die feilloos doorheeft waar bij jou de behoefte zit. Ze weet precies de vinger op de zere plek te leggen en dat is misschien niet altijd fijn, maar het geeft je zoveel inzicht! Als je een coach nodig hebt: zoek niet verder!”

Els Horseling, analist laboratorium voor medische microbiologie en infectieziekten

“Rust, ruimte in mijn hoofd en veel geleerd over mijzelf. Best pittig, maar wél na ieder gesprek met een opgeruimd gevoel de deur uit en zin in de volgende uitdaging. De fijne omgeving en gesprekken hebben mij steeds een stapje verder gebracht. Dank daarvoor, Sylvia!”

Gerard Fikkert, Rabobank

“Sylvia is een warme coach die mij meer zelfinzicht heeft gegeven!”

Tjitske Veenstra, administratief medewerkster middelbare school

“Vanuit mijn werk heb ik een coaching aangeboden gekregen bij Sylvia en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ze kan je op een hele prettige manier weer goed op de rit zetten met haar ongedwongen manier van communiceren. In een korte tijd heb ik een behoorlijk grote omslag kunnen maken, waardoor ik beter mijn grenzen kan aangeven en stuk beter in mijn vel zit. Heel erg bedankt Sylvia.”

Bob Hemmers, directeur BMF BV

“Mijn hele leven heb ik afwijzend gestaan tegenover coaches. Tot het moment dat ik doorkreeg dat ik het zelf niet meer kon oplossen en ik kan je zeggen: het is het beste wat mij in mijn leven overkomen is. Een echte aanrader!”

Hinrik, Accountmanager Rabobank

“Als je een coach wilt spreken met een no nonsens manier van werken en iemand die op een prettige manier het gesprek met jou aangaat, dan raad ik Sylvia aan.”

Harm van Schooten, Financieringsspecialist Rabobank

“Sylvia is een professionele en betrokken coach. De gesprekken waren open, waarbij ik me snel vertrouwd voelde. Hierdoor kon ik snel stappen maken, waarbij ik het gehele traject gemotiveerd bleef en resultaten boekte.”

Amber, Verpleegkundige

“Mijn coachingstraject heeft geleid tot een andere kijk naar mezelf, op het leven en hoe ik om ga met de dingen in het leven. Door de opdrachten die ik heb gedaan ben ik anders naar mezelf gaan kijken en mezelf veel meer gaan waarderen. Sylvia doet dit met een open, warme houding. Sylvia geeft vertrouwen. Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor je de dingen anders gaat benaderen. Dit heeft voor mij een positief effect gehad!”

Anne van Zantvoort, Kennisexpert ABN AMRO

“Ik heb een energiek coachtraject gehad. Sylvia heeft mij op een inspirerende manier geholpen om zelf uit te vinden waar mijn krachten liggen. Na een periode van 19 jaar in de financiële sector, vond ik het tijd om eens een andere richting te kiezen. Ik heb met behulp van diverse opdrachten goed inzicht gekregen in mijn drijfveren. Hierdoor voelde ik mij nog meer gesterkt in het maken van een keuze voor een andere baan. Door de opbouw in het coachtraject heb ik de rust, zekerheid en energie gekregen.”

Anoniem, Interim Professional DPA-Benkis

“Sylvia heeft mij geholpen om mijn drijfveren inzichtelijk te krijgen. Dit doet ze door mooie, maar soms ook confronterende, opdrachten te bedenken. In onze coachgesprekken bespreken wij die, of we voeren een opdracht ter plekke uit. Jij creëert met jouw persoonlijkheid een vertrouwde omgeving, waardoor ik mij volledig open durf te stellen. Dit heeft er stap voor stap voor gezorgd dat ik zelf mijn drijfveren heb gevonden (en heb gevoeld). Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook mijn tweede coachvraag: mijn stip op de horizon heb gevonden. Uitkomst is dat ik binnenkort start in een nieuwe baan, in een totaal andere sector, een uitdaging (ook wel een spannende), waar ik enorm naar uit kijk. Sylvia, met jouw woorden gesproken: Je bent gewoon een topper!”

Anoniem, Adviseur Countus

“Ik wist van te voren niet goed wat ik van een coachingtraject moest verwachten. Sylvia wist door gerichte vraagstelling tot de kern van mijn belemmeringen, valkuilen en onzekerheden door te dringen. Heel knap vind ik dat ze daarbij op geen enkele manier ‘stuurt’ en mij volledig in mijn waarde laat. Ze heeft mij geholpen mezelf te ontdekken, waardoor ik bewuster en zelfverzekerder kan functioneren in mijn functie en in het leven.”

Martin van Ommen, Senior Commercial Banking ABN AMRO

“De kracht van Sylvia vind ik dat ze in een relaxte, (in-) formele, open setting mij voortdurend laat nadenken over antwoorden op situaties/vragen. Soms denk je dat de dingen zo zijn zoals ze zijn, maar doordat ze de situatie van een andere kant belicht geeft dit weer nieuwe inzichten. Ik vind de opbouw naar het uiteindelijke antwoord op mijn hulpvraag goed. De huiswerkopdrachten hielpen daar zeker bij. Belangrijkste is dat ik antwoord heb gekregen op mijn hulpvraag, waarmee ik nu verder kan.

Zou je me vragen om Sylvia aan te bevelen, dan is dat absoluut een JA!”

Remco Mentink, Grafisch Vormgever

“De reden om contact op te nemen met Sylvia was loopbaangerelateerd ‘hoe nu verder en wat wil ik eigenlijk?’ Door gesprekken te voeren, opdrachten te maken en een analyse te doen heeft mij dit veel helderheid en vertrouwen gegeven. Ik ben zekerder geworden in alles wat ik doe en wat ik wil. Het samen op zoek gaan naar de antwoorden die ik zocht heb ik als zeer prettig ervaren, fijne gesprekken die mij steeds weer een stapje verder hebben gebracht. Sylvia, dank je wel hiervoor!”

Sarith Boer, Directeur

“Het coachtraject bij Sylvia helpt mij enorm. Sylvia is voor mij een goede spiegel, waardoor ik een manier heb weten te vinden die bij mij past en welke ik bewuster kan toepassen. Mijn krachten worden versterkt en met de valkuilen leer ik omgaan. Iedere keer ga ik weer met plezier naar de sessie toe en ik kom met belangrijke onderwerpen om over na te denken/toe te passen terug!”