Gelukkige medewerkers

Het investeren in het geluk van de medewerkers zorgt voor meer rendement op de werkvloer. Gelukkige medewerkers presteren beter, zijn meer betrokken en zijn duurzaam inzetbaar. Zowel de werkgever als de werknemer hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen voor dat geluk en plukken daar ook beiden de vruchten van.

Ik ben trotse licentiehouder van het Het Rendement van Geluk Programma. Dit programma geeft inzicht in het geluk van de medewerker op 5 verschillende pijlers (werk en privé). Daarna wordt er een koppeling gemaakt naar de toekomst. Wat zou je graag anders willen en waarmee zou je aan de slag willen gaan? Een vertaling naar bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelplan is dan zo gemaakt. Daar kunnen dan niet alleen werkgerelateerde, maar ook privégerelateerde issues in staan, die al dan niet door de werknemer met de werkgever gedeeld kunnen worden. Het eigenaarschap van de test ligt bij de werknemer. De werkgever ziet de uitkomsten organisatiebreed.

De inzet van het Het Rendement van Geluk Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

Pijler 1: Veiligheid, stabiliteit & zekerheid

Pijler 2: Relaties & liefde

Pijler 3: Voldoening, waardering & erkenning

Pijler 4: Zelfontplooiing

Pijler 5: Betekenisvol leven

  • Gelukkige medewerkers
  • Meer betrokkenheid
  • Toename productiviteit
  • Minder verzuim

“Ik ben bij Sylvia binnengekomen als een jong, onzeker meisje. Sylvia gaf me het gevoel dat ik haar al jaren ken en door haar mensenkennis wist ze precies de vinger op de zere plek te leggen. Door de opdrachten die Sylvia mij gegeven heeft heb ik de trauma’s uit mijn leven kunnen verwerken en de positieve ervaringen hebben een boost gekregen. Na mijn laatste (5e) gesprek ging ik weg als een volwassen, meer zelfverzekerde vrouw. Sylvia is een open, eerlijke en warme vrouw. Ik voelde me gelijk thuis bij haar. Door het traject heb ik meer rust gekregen, zowel privé als werk gerelateerd. Ik heb geleerd dat er in mijn manier van communicatie nog een slag te slaan viel, maar hier heeft Sylvia mij de handvaten voor gegeven.” 

Nathalie, verpleegkundige Carinova

“Ik liep met de vraag: Waar wil ik werken in de toekomst en welke kwaliteiten heb ik daarvoor? Ik wist het niet en ben op aanraden een loopbaancoach gaan zoeken. Ik ben heel blij dat ik Sylvia hierin ben tegengekomen, een warm persoon die heel snel door heeft wat je nodig hebt. Ik kan een ieder die met een vraag zit waar hij of zei niet uit komt, Echt Syl Coaching aanraden.”

Mark Vrielink

“Door een heftige gebeurtenis, was ik mezelf volledig kwijt. Er waren veel onzekerheden en emoties. Ik merkte dat ik er zelf niet meer uit kwam en hulp nodig was om weer grip te krijgen op mijn leven. Sylvia gaf me direct een vertrouwd gevoel. Ze heeft een warme, betrokken en open houding. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en dat was heel erg fijn. De opdrachten die ze mij gaf, waren pittig, maar hebben mij ook veel geleerd over mezelf. Tijdens het traject heb ik een goede positieve ontwikkeling doorgemaakt, ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik kan, maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal. Het laatste stukje zal ik zelf moeten doen en dat gaat me vast lukken met de tips, adviezen en handvaten die Sylvia mij gegeven heeft. Sylvia: ontzettend bedankt voor alles!

Mariëlle Hobert

“Vanaf het eerste gesprek legde ze de vinger op de zere plek. Door de pittige thuiswerk-opdrachten, de leuke oefeningen en de fijne gesprekken heeft zij mij (zelf)inzicht gegeven. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.”

Jantien, HR functionaris

“Ik was privé behoorlijk vastgelopen en ik kwam hier zelf niet meer uit. Na enkele gesprekken (3) en opdrachten zie ik mijn toekomst positief tegemoet en zit ik veel beter in mijn vel, zowel in werk als privé. Sylvia gaf mij vanaf de kennismaking een heel vertrouwd gevoel, luistert naar wat je zegt en geeft goede tips. De opdrachten die ze gaf hebben mij enorm geholpen. De ruimte waar de sessies plaatsvinden straalt echt rust uit en gaf mij een erg ontspannen gevoel. Sylvia heel erg bedankt!”

Joep Janssen, verzorgende IG Wonen Bij September